GINO'S GRILLHUIS

GINO'S GRILLHUIS Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 703 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gino's Grillhuis. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 20:38 eten erg goed
7 mei 2022 om 20:22 Eten erg goed, maar ik bestelde Extra Knoflooksaus en kreeg het zo lage score.
7 mei 2022 om 20:18 Geweldig
5 mei 2022 om 19:50 Supergoed eten voor een goede prijs. Snel bezorgd. Pizzas zijn ruim belegd.
30 apr 2022 om 21:17 Lekker pizza en goed belegd. kleine tip drinken buiten de box houden zak met eten was helemaal vochtig door blikjes fanta
23 apr 2022 om 20:54 Het was lekker maar het eten was niet warm meer
22 apr 2022 om 22:08 Unkomplizierte Bestellung und Lieferung. Das Essen wurde heiƟ geliefert . Es schmeckte hervorragend, alles frisch. Top. Jederzeit wieder!
13 apr 2022 om 20:12 Was mega lekker maar ik vroeg of het door midden gesneden kon worden maar dat was niet gebeurd
8 apr 2022 om 3:56 Lekker en super warm
3 apr 2022 om 10:26 Top delivery to Nieuwvliet-Bad. Quite hot an very tasty food! Best Lahmacun with lamb I ever had! I also recommend the lamb schotel. Pasta also very good. Good restaurant with fast delivery service.
24 mrt 2022 om 22:16 Heerlijk en lekker warm.
23 mrt 2022 om 20:13 Afgezien van de verlepte sla heerlijk gegeten. Grote porties ook. Om 5 uur besteld en geselecteerd dat we om 6 uur wilden eten. Dat was geen probleem. Uiteindelijk pas half 7 ons eten en viel een deel uit de zak over de grond. Daarvan geld teruggehad